11/12/2021 11/12/2021 O Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θράκης και υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας χθες το απόγευμα, Παρασκευής, 10ης Δεκεμβρίου 2021. Ομίλησε δε, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Αθανάσιος...
11 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2021 - 13:27

Εκκλησιαστική Μουσική Εκδήλωση αφιερωμένη στους Θράκες Μελουργούς

Διαδώστε:
Εκκλησιαστική Μουσική Εκδήλωση αφιερωμένη στους Θράκες Μελουργούς

O Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θράκης και υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας χθες το απόγευμα, Παρασκευής, 10ης Δεκεμβρίου 2021. Ομίλησε δε, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Αθανάσιος Σαλαμάνης, ενώ ο Χορός Ιεροψαλτών απέδωσε μέλη των Θρακών Μελουργών.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος, ο οποίος επέδωσε τα Πτυχία και τα Διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής στους αποφοίτους της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος Φιλιππίδης» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων