19/02/2020 19/02/2020 Το μεσημέρι της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων εις τον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής εις την αίθουσαν του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Κατ’ αυτό παρέστησαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής και...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 13:14

Εξήρε το έργο των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Διαδώστε:
Εξήρε το έργο των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Το μεσημέρι της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων εις τον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής εις την αίθουσαν του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Κατ’ αυτό παρέστησαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι εις την καθαριότητα.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τον καθημερινό υπό αντίξοες συνθήκες αγώνα και την προσφοράν των εργαζομένων εις τον ευαίσθητον αυτόν τομέα και ευχαρίστησε εκ προσώπου όλων των πολιτών διά την συμβολήν των εις την ανάπτυξιν του αισθήματος πολιτισμού εις την ιστορικήν και ακριτικήν περιοχήν μας.

Αντιφωνώντας ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην κ. Παντελεήμονα για την τιμητική προσφορά της τοπικής Εκκλησίας και εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης οι εργαζόμενοι προσέφεραν στο Σεβασμιώτατο διάφορα αναμνηστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων