30/11/2019 30/11/2019 Το Εργαστήριο Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, διοργάνωσαν στην Κομοτηνή, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, εκδήλωση με θέμα «Κακοποίηση ζώων: Πορίσματα ερευνών και δεσμεύσεις για το μέλλον» κατά την οποία παρουσιάστηκε μεγάλη έρευνα του πανεπιστημίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ....
30 Νοεμβρίου, 2019 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2019 - 18:27

“Ελεήμων καρδία είναι αυτή που αγαπά τους πάντες και τα πάντα”

Διαδώστε:
“Ελεήμων καρδία είναι αυτή που αγαπά τους πάντες και τα πάντα”

Το Εργαστήριο Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής, διοργάνωσαν στην Κομοτηνή, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, εκδήλωση με θέμα «Κακοποίηση ζώων: Πορίσματα ερευνών και δεσμεύσεις για το μέλλον» κατά την οποία παρουσιάστηκε μεγάλη έρευνα του πανεπιστημίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Στο χαιρετισμό του ο Σεβμασμιώτατος τόνισε πως “ελεήμων καρδία είναι αυτή που «αγαπά τους πάντες και τα πάντα», έτσι και τα ζώα ως «δημιουργήματα του Θεού»”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων