04/10/2022 04/10/2022 Κατά την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρειοπαγίτη, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε και τέλεσε Αρτοκλασία, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Εφετών, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών και ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την σημασία της Νομικής Επιστήμης για την...
04 Οκτωβρίου, 2022 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2022 - 11:19

Εορτασμός Αγίου Διονυσίου του Αρειοπαγίτη στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίου Διονυσίου του Αρειοπαγίτη στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Κατά την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρειοπαγίτη, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε και τέλεσε Αρτοκλασία, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Εφετών, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών και ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την σημασία της Νομικής Επιστήμης για την Κοινωνία μας και επικαλέστηκε τις πρεσβείες του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στη ζωή και το ευθυνοφόρο έργο των Δικαστικών και των Νομικών.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Πανηγυρικό Εσπερινό στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο των Υφαντών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων