01/07/2023 01/07/2023 Τη Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, επί τη εορτή των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, καθ’ ην εορτάζει το εις το κωδωνοστάσιον του Ναού Ιερό Παρεκκλήσιο. Το Σάββατο 1 Ιουλίου, κυριώνυμη ημέρα της Εορτής,...
01 Ιουλίου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 21:48

Εορτή των Αγίων Αναργύρων στη Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εορτή των Αγίων Αναργύρων στη Μητρόπολη Μαρωνείας

Τη Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, επί τη εορτή των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, καθ’ ην εορτάζει το εις το κωδωνοστάσιον του Ναού Ιερό Παρεκκλήσιο.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου, κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων Σκαλώματος.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον κατά Χριστόν βίο των Αγίων Αναργύρων και στις αρετές τους, ιδιαιτέρως στην έμπρακτη και ανιδιοτελή αγάπη τους προς τους πονεμένους και πάσχοντες συνανθρώπους τους και κάλεσε τους πιστούς να μιμηθούμε τους Αγίους και να διακονήσουμε και μείς με όλες μας τις δυνάμεις τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες Φωτογραφίες

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων