20/10/2023 20/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε χθες στον Εσπερινό που τελέστηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, επί τη εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ε. ε., κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, προέστη της Επισήμου Δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ευχόμενος...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 14:31

Εορτή του Αγίου Αρτεμίου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Αρτεμίου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε χθες στον Εσπερινό που τελέστηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, επί τη εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ε. ε., κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, προέστη της Επισήμου Δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ευχόμενος τον διά πρεσβειών του Αγίου Αρτεμίου φωτισμό και την ενίσχυση, στους υπηρετούντες στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων