09/12/2023 10/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέστη την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στην «Εόρτιο Συμφωνία Βυζαντινής Μουσικής», που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου στην Κομοτηνή. Ο Σεβασμιώτατος, αφού προλόγισε την εκδήλωση, ευχήθηκε καταλλήλως διά την προ θυρών μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων. Η «Εόρτιος Συμφωνία Βυζαντινής Μουσικής» τελεί υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου...
09 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 3:07

«Εόρτιος Συμφωνία Βυζαντινής Μουσικής» στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
«Εόρτιος Συμφωνία Βυζαντινής Μουσικής» στην Κομοτηνή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέστη την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στην «Εόρτιο Συμφωνία Βυζαντινής Μουσικής», που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου στην Κομοτηνή.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού προλόγισε την εκδήλωση, ευχήθηκε καταλλήλως διά την προ θυρών μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων.

Η «Εόρτιος Συμφωνία Βυζαντινής Μουσικής» τελεί υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος και διοργανώνετα από τον Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής Μουσικής στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Προστάτου αυτού Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού.

Η χορωδία του Συλλόγου υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Γρηγορίου Παπα­γιάννη ερμήνευσε επικαίρους ύμνους.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων