22/06/2023 22/06/2023 Επαναπατρίζεται η Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα του Αγίου Ιερομάρτυρα Χαραλάμπους, από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στην Μαρώνεια, την ιστορική έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής. Την Ιερά Εικόνα θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στον Λιμένα της Μαρώνειας την Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 και ώρα 7η απογευματινή. Η επίσημη υποδοχή θα λάβει...
22 Ιουνίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 17:34

Επαναπατρισμός της Ιεράς Εικόνας Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στην Μαρώνεια

Διαδώστε:
Επαναπατρισμός της Ιεράς Εικόνας Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στην Μαρώνεια

Επαναπατρίζεται η Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα του Αγίου Ιερομάρτυρα Χαραλάμπους, από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στην Μαρώνεια, την ιστορική έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Την Ιερά Εικόνα θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στον Λιμένα της Μαρώνειας την Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 και ώρα 7η απογευματινή. Η επίσημη υποδοχή θα λάβει χώρα στην κεντρική Πλατεία της Μαρωνείας και στη συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία της Εικόνας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου θα τελεσθεί η Επίσημη Δοξολογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων