07/09/2021 07/09/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ο συγγραφέας και πολύτιμος συνεργάτης της Ιεράς Μητρόπολης κ. Δημήτριος Μαυρίδης μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ. Π. Θ. κ. Γεωργίου Χρ. Τσιγάρα και του παρέδωσαν το δοκίμιό του για την έκδοση του βιβλίου με τίτλο :...
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2021 - 19:35

Επετειακή έκδοση της Ι.Μ. Μαρωνείας για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Διαδώστε:
Επετειακή έκδοση της Ι.Μ. Μαρωνείας για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ο συγγραφέας και πολύτιμος συνεργάτης της Ιεράς Μητρόπολης κ. Δημήτριος Μαυρίδης μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ. Π. Θ. κ. Γεωργίου Χρ. Τσιγάρα και του παρέδωσαν το δοκίμιό του για την έκδοση του βιβλίου με τίτλο : «Από τον Θρίαμβο στην Κατα­στροφή», το οποίο θα κυκλοφορήσει, στις αρχές του επόμενου έτους και είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Εκστρατεία και την Μικρασιατική Καταστροφή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων