11/04/2021 11/04/2021 Tην Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, Δ΄ των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής  κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής και χοροστάτησε στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των υπό των Βουλγάρων και των Νεοτούρκων αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών ημών Θρακών, κατά την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού. Εν συνεχεία...
11 Απριλίου, 2021 - 14:36

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του Θρακικού Ελληνισμού

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του Θρακικού Ελληνισμού

Tην Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, Δ΄ των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής  κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής και χοροστάτησε στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των υπό των Βουλγάρων και των Νεοτούρκων αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών ημών Θρακών, κατά την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού.

Εν συνεχεία ανέπεμψε επιμνημόσυνη δέηση έμπροσθεν του μνημείου των θυμάτων των διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού, το οποίο ευρίσκεται στον αύλειον χώρον του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Στη συνέχεια μετέβη στο οχυρό της Νυμφαίας και τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων στη μάχη των Οχυρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων