29/05/2023 29/05/2023 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων προέστη σήμερα της επιμνημόσυνης δέησης του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών, Κληρικών και Λαϊκών, επί τη μνήμη της Αλώσεως της Βασιλευούσης. Ο Σεβασμιώτατος ανεφερόμενος στην θλιβερή αυτή επέτειο προέτρεψε να διατηρούμε άσβεστη...
29 Μαΐου, 2023 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2023 - 14:45

Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων προέστη σήμερα της επιμνημόσυνης δέησης του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών, Κληρικών και Λαϊκών, επί τη μνήμη της Αλώσεως της Βασιλευούσης.

Ο Σεβασμιώτατος ανεφερόμενος στην θλιβερή αυτή επέτειο προέτρεψε να διατηρούμε άσβεστη τη μνήμη και να δεόμεθα προσευχητικώς: «Υπέρ των πατέρων και αδελφών ημών των προασπιστών της πίστεως και της πατρίδος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων