25/05/2021 25/05/2021 Το πρωί της Παρασκευής, 28ης Μαίου 2021 στον Ιερό Ναόν Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία επιμνημόσυνη δέηση υπέρ του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ αναιρεθέντων Κληρικών και λαικών, πατέρων και αδελφών ημών, επί τη επετείω της αλώσεως της Βασιλευούσης, της οποίας θα προστή ο Σεβασμιώτατος...
25 Μαΐου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 15:19

Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Πόλης στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Πόλης στην Κομοτηνή

Το πρωί της Παρασκευής, 28ης Μαίου 2021 στον Ιερό Ναόν Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία επιμνημόσυνη δέηση υπέρ του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ αναιρεθέντων Κληρικών και λαικών, πατέρων και αδελφών ημών, επί τη επετείω της αλώσεως της Βασιλευούσης, της οποίας θα προστή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Πρόεδρος του Τμήματος της Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. Καθηγήτρια, κ. Μαρία Τζιάτζη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων