26/05/2020 27/05/2020 Το πρωί της Παρασκευής, 29η Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή και αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία θα προστεί της επιμνημόσυνης δέησης του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, λαικών και κληρικών για την επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Η Ιερά Μητρόπολη...
26 Μαΐου, 2020 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 15:29

Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Πόλης

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Πόλης

Το πρωί της Παρασκευής, 29η Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή και αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία θα προστεί της επιμνημόσυνης δέησης του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, λαικών και κληρικών για την επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Η Ιερά Μητρόπολη καλεί το λαό της να τιμήσει τη μνήμη των πατέρων και των αδερφών που προασπίστηκαν την πίστη και την πατρίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων