29/05/2020 29/05/2020 Επιμνημόσυνη δέηση για τον τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο και των λαϊκών και κληρικών που έπεσαν στην υπεράσπιση της Πόλεως πριν την Άλωσή της από τους Οθωμανούς την 29 Μαΐου του 1453 πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, σήμερα το πρωί, Παρασκευή 29 Μαΐου ημέρα της θλιβερής επετείου. Τον πανηγυρικό της...
29 Μαΐου, 2020 - 23:06
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 23:24

Επιμνημόσυνη δέηση για τον τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τον τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα

Επιμνημόσυνη δέηση για τον τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο και των λαϊκών και κληρικών που έπεσαν στην υπεράσπιση της Πόλεως πριν την Άλωσή της από τους Οθωμανούς την 29 Μαΐου του 1453 πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, σήμερα το πρωί, Παρασκευή 29 Μαΐου ημέρα της θλιβερής επετείου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γρηγόριος Παπαγιάννης ενώ ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην θλιβερή ημέρα και προέτρεψε τους πιστούς να διατηρούν τη μνήμη και να προσεύχονται για τους προγόνους τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων