18/02/2023 18/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων σήμερα Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Εν συνεχεία, προέστη της Επιμνημοσύνου Δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών και από εκπρόσωπο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης αναγνώσθηκε κατάλογος πεσόντων...
18 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2023 - 16:15

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων σήμερα Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Εν συνεχεία, προέστη της Επιμνημοσύνου Δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών και από εκπρόσωπο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης αναγνώσθηκε κατάλογος πεσόντων Αστυνομικών.

Κατόπιν τελέσθηκε τρισάγιο στον τύμβο έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μετέβη στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, όπου προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των προκατόχων του Αρχιερέων, ως και των κεκοιμημένων Ιερέων της Μητροπόλεως και πάντων των κεκοιμηθέντων στα Κοιμητήρια της πόλεως.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων