20/10/2020 20/10/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί (Τρίτης, 20ης Οκτωβρίου) στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Επιτετραμμένος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, David Burger, και η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Elizabeth Lee. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους επισκέπτες και την συνοδεία αυτών και τους ενημέρωσε για τις δράσεις της τοπικής...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 14:18

Επίσκεψη Αμερικανών διπλωματών στη Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αμερικανών διπλωματών στη Μητρόπολη Μαρωνείας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί (Τρίτης, 20ης Οκτωβρίου) στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Επιτετραμμένος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, David Burger, και η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Elizabeth Lee.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους επισκέπτες και την συνοδεία αυτών και τους ενημέρωσε για τις δράσεις της τοπικής Εκκλησίας.

Ακολούθως οι επισκέπτες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την υποδοχή και τόνισαν το ενδιαφέρον τους στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων