15/04/2022 15/04/2022 Ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ., Στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 15 Απριλίου. Μαζί με τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. ήταν και ο Διοικητής Δ΄ Σώματος Στρατού, Στρατηγός Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής της 21ης ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Μπόγδανος και ο Διοικητής της 29ης...
15 Απριλίου, 2022 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 19:39

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ., Στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 15 Απριλίου.

Μαζί με τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. ήταν και ο Διοικητής Δ΄ Σώματος Στρατού, Στρατηγός Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής της 21ης ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Μπόγδανος και ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Παναγιώτης Λιόντος.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε θερμά τον Αρχηγό και τη συνοδεία του, επικαλέστηκε την παρά Θεού ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών και ευθυνοφόρων καθηκόντων του και ευχήθηκε Καλό Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Αρχηγός ΓΕΣ στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων