11/04/2024 12/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη διδασκάλων και μαθητών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, οι οποίοι κατέκτησαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής της WRO HELLAS με θέμα: «Η μεσόγειος ως πηγή ζωής και πολιτισμού», το Πανελλήνιο ειδικό βραβείο: «Σύλληψης ιδέας»....
11 Απριλίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 0:29

Επίσκεψη διακριθέντων Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη διακριθέντων Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη διδασκάλων και μαθητών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, οι οποίοι κατέκτησαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής της WRO HELLAS με θέμα: «Η μεσόγειος ως πηγή ζωής και πολιτισμού», το Πανελλήνιο ειδικό βραβείο: «Σύλληψης ιδέας».

Εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στον Σεβασμιώτατο για την υποστήριξή του στη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και ακολούθως, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τους συνεχάρη για τη μεγάλη διάκρισή τους και ευχήθηκε υγεία, δύναμη, καλή πρόοδο και τον άνωθεν φωτισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων