17/01/2022 17/01/2022 Την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022, ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και στη συνέχεια ξαναγήθηκε από...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2022 - 13:07

Επίσκεψη Μητροπολίτη Λήμνου στη Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Λήμνου στη Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022, ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και στη συνέχεια ξαναγήθηκε από τον Σεβασμιώτατο στους Ιερούς Ναούς της Κομοτηνής, καθώς και στις καινούργιες εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλης.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, αφού ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη για την θερμή υποδοχή και την φιλοξενία αποχώρησε για την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022, επισκέφθηκε την πόλη της Κομοτηνής ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος και έτυχε θερμής υποδοχής από τον Ποιμενάρχη, ο οποίος τον συνόδευσε στον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα, εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του Αγίου Λήμνου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων