17/05/2023 17/05/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τους καθηγητές και τους μαθητές του 3ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κομοτηνής. Αφορμή της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου υπήρξε η παρου­σίαση του έργου των Ομίλων Δημιουργικότητας και Καινοτομίας της φετινής σχολικής χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους καθηγητές και τους μαθητές τους, καθώς μέσα από τους Ομίλους αριστείας αναπτύσσεται...
17 Μαΐου, 2023 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 11:45

Επίσκεψη Μητροπολίτη Μαρωνείας στο 3ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κομοτηνής

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Μαρωνείας στο 3ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κομοτηνής

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τους καθηγητές και τους μαθητές του 3ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Αφορμή της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου υπήρξε η παρου­σίαση του έργου των Ομίλων Δημιουργικότητας και Καινοτομίας της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους καθηγητές και τους μαθητές τους, καθώς μέσα από τους Ομίλους αριστείας αναπτύσσεται η δημιουργικότητα και η συνεργασία μεταξύ τους, με σύγχρονες διδακτικές μεθοδολογίες και πρωτοποριακούς τρόπους διδασκαλίας.

Τόνισε ιδιαιτέρως στους μαθητές ότι μετά από κάθε τέτοια αφορμή ο καθένας μας γίνεται περισσότερο δυνατός και αισθάνεται εντονωτέρα την παρουσία του Θεού στη ζωή και στα έργα του και ευχήθηκε για την επερχόμενη εξεταστική περίοδο.

Ακολούθως οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική παρουσία του και ζήτησαν να τους ενθυμείται στις προσευχές του για να συνεχίζουν τον καθημερινό αγώνα με το φωτισμό του Θεού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων