07/07/2023 07/07/2023 Την Παρασκευή, 7 Ιουλίου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, την Αναπληρώτρια Πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Σούζαν Γκίρι, (Susan Geary), συνοδευόμενη από τον κ. Αντώνιο Μαγαλιό. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Πρέσβειρα, για την τιμητική της επίσκεψη, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέ- ροντος και προσέφερε ως ευλογία αντίτυπο...
07 Ιουλίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2023 - 14:24

Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Πρέσβειρας του Ηνωμένου Βασιλείου στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Πρέσβειρας του Ηνωμένου Βασιλείου στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Την Παρασκευή, 7 Ιουλίου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, την Αναπληρώτρια Πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Σούζαν Γκίρι, (Susan Geary), συνοδευόμενη από τον κ. Αντώνιο Μαγαλιό.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Πρέσβειρα, για την τιμητική της επίσκεψη, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέ- ροντος και προσέφερε ως ευλογία αντίτυπο της έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τον τίτλο: «Η 14η Μαίου της Κομοτηνής έναν αιώνα μετά…».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων