22/07/2021 22/07/2021 Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε τον Διοικητή της 1ης  Στρατιάς, Στρατηγό Πέτρο Δεμέστιχα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Στρατηγό Άγγελο Χουδελούδη και τον Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Δημήτριο Καμπουρίδη. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους επισκέπτες και τους ευχήθηκε τον άνωθεν φωτισμό...
22 Ιουλίου, 2021 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 13:41

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε τον Διοικητή της 1ης  Στρατιάς, Στρατηγό Πέτρο Δεμέστιχα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Στρατηγό Άγγελο Χουδελούδη και τον Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Δημήτριο Καμπουρίδη.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους επισκέπτες και τους ευχήθηκε τον άνωθεν φωτισμό και την ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων τους, σε μια περίοδο ιδιαιτέρως κρίσιμη για την Πατρίδα μας.

Ακολούθως, ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τις ευχές του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων