29/02/2024 29/02/2024 Ο Πρέσβυς της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Σταύρος Αυγουστίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνο Πολυκάρπου, επισκέφθηκαν σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους υψηλούς επισκέπτες για την επιθυμία τους να τον συναντήσουν, τους ενημέρωσε για το έργο...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 14:23

Επίσκεψη του Πρέσβη και του Γενικού Προξένου της Κύπρου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Πρέσβη και του Γενικού Προξένου της Κύπρου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Πρέσβυς της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Σταύρος Αυγουστίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνο Πολυκάρπου, επισκέφθηκαν σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους υψηλούς επισκέπτες για την επιθυμία τους να τον συναντήσουν, τους ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής Μητρόπολης και τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο τους, προσφέροντάς τους αντίτυπα των εκδόσεων της Ιεράς Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων