06/02/2020 06/02/2020 Το πρωί της Πέμπτης, 6ης Φεβρουαρίου 2020, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου ευρισκόμενος στη Θράκη, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον Υπουργό για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε διά το όλον έργον της ακριτικής και ευαισθήτου Ιεράς...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 22:06

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Το πρωί της Πέμπτης, 6ης Φεβρουαρίου 2020, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου ευρισκόμενος στη Θράκη, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον Υπουργό για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε διά το όλον έργον της ακριτικής και ευαισθήτου Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε επιτυχία είς το ευθυνοφόρον έργον του.

Ακολούθως, ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε με την σειρά του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την υποδοχή και ανέπτυξε μετ’ αυτού εποικοδομητική συζήτηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων