13/01/2023 13/01/2023 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, ο οποίος του ευχήθηκε καλή χρονιά και ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του. Στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις σε διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Στην Κομοτηνή κατέφθασε σήμερα το πρωί ο κ. Θεοδωρικάκος,...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 14:21

Επίσκεψη υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, ο οποίος του ευχήθηκε καλή χρονιά και ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του. Στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις σε διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην Κομοτηνή κατέφθασε σήμερα το πρωί ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος συμμετείχε στο υπουργικό κλιμάκιο που συνόδεψε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην πόλη. Συγκεκριμένα, περί τις 12:00 επισκέφτηκε την έδρα της Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής, μαζί με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων.

«Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε ανταλλάξει πολλές φορές απόψεις και έχει ανοιχτά τα αυτιά και της καρδιάς του και του σώματός του, για να ακούσει τα θέματα του τόπου», ανέφερε ο Μητροπολίτης. Στη συνέχεια καλωσόρισε τον υπουργό και δήλωσε πως, «είμαστε ένας γνώριμος τόπος για τον υπουργό, καθώς, εδώ έχει αρκετά θέματα της ευθύνης του, το Στρατηγείο της ΑΜΘ, την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και την Σχολή Αστυφυλάκων, που για εμάς είναι καύχημα», ανέφερε ο Σεβασμιώτατος.

Από την πλευρά του ο υπουργός αναφέρθηκε στην μάχη που δίνουν οι συνοριοφύλακες στην παραμεθώριο, «μόνο το 2022 αποτράπηκε η παράνομη είσοδος στην Ελλάδα 260.000 μεταναστών, με άνω των 1.300 συλλήψεων διακινητών», δήλωσε. Μάλιστα, βεβαίωσε όλους τους πολίτες της Κομοτηνής και ευρύτερα ολόκληρης της Θράκης ότι «είμαστε μαζί, είμαστε δίπλα σας, νιώθουμε ότι είμαστε Θράκες και μαζί φυλάμε τα σύνορα της χώρας και εγγυόμαστε την προοπτική και την ανάπτυξη αυτού του τόπου, που είναι πιο Ελλάδα και από την Ελλάδα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων