15/10/2018 15/10/2018 Με μαθητές από την Εσθονία, τα Κανάρια Νησιά και το 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου. Οι μαθητές φιλξενήθηκαν στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του προγράμματος Ρομποτικής και του Erasmus+, 10 και προέρχονται από Ταρτού της Εσθονίας και από το Λος Πάλμας των Καναρίων Νήσων στην Ισπανία,...
15 Οκτωβρίου, 2018 - 11:58

Με μαθητές από το Erasmus συναντήθηκε ο Μητρ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Με μαθητές από το Erasmus συναντήθηκε ο Μητρ. Μαρωνείας

Με μαθητές από την Εσθονία, τα Κανάρια Νησιά και το 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.
Οι μαθητές φιλξενήθηκαν στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του προγράμματος Ρομποτικής και του Erasmus+, 10 και προέρχονται από Ταρτού της Εσθονίας και από το Λος Πάλμας των Καναρίων Νήσων στην Ισπανία, συνοδευόμενοι από 4 καθηγητές.


Η Ιερά Μητρόπολη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, αρωγός πάντοτε σε προσπάθειες προόδου των νέων αλλά και προβολής της Ροδόπης και της Θράκης γενικότερα, παρέθεσαν φιλοξενίαν στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων, στους μαθητές και καθηγητές από τα προαναφερθέντα κράτη αλλά και στη διευθύντρια, μέλη του Συυλόγου Καθηγητών και μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής.
Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία των φιλοξενουμένων, εξήρε τη σημασία του εκπαιδευτικού προγράμματος και αναφέρθηκε σε ιστορικά στοιχεία της περιοχής και στην παρουσία του Ορθόδοξου στοιχείου και των μνημείων της πίστεως, και προέτρεψε τους νέους να διδαχθούν από το μοντέλο ειρηνικής συμβίωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων