01/06/2022 01/06/2022 Ο Μητροπο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και ανέπεμψε δέηση υπέρ του φωτισμού και της ενδυναμώσεως των διαγωνιζομένων μαθητών στις πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις τους, τη Δευτέρα, 30 Μαΐου. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους νέους, τους εμψύχωσε και τους ευλόγησε, ενώ μαζί με το...
01 Ιουνίου, 2022 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 19:31

Εσπερινή θεία λειτουργία για τους υποψηφίους φοιτητές στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Εσπερινή θεία λειτουργία για τους υποψηφίους φοιτητές στην Κομοτηνή

Ο Μητροπο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και ανέπεμψε δέηση υπέρ του φωτισμού και της ενδυναμώσεως των διαγωνιζομένων μαθητών στις πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις τους, τη Δευτέρα, 30 Μαΐου.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους νέους, τους εμψύχωσε και τους ευλόγησε, ενώ μαζί με το αντίδωρο τους διένειμε γραφίδα και σοκολάτα ως ευλογία.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων