01/06/2023 01/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε χθες Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και ανέπεμψε δέηση υπέρ του φωτισμού και της ενδυνάμωσης των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλαδικές και προαγωγικές εξετάσεις τους. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους νέους, τους εμψύχωσε και τους ευλόγησε, ενώ μαζί με το αντίδωρο τους...
01 Ιουνίου, 2023 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2023 - 12:57

Εσπερινή Θεία Λειτουργία για τους υποψήφιους μαθητές στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εσπερινή Θεία Λειτουργία για τους υποψήφιους μαθητές στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε χθες Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και ανέπεμψε δέηση υπέρ του φωτισμού και της ενδυνάμωσης των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλαδικές και προαγωγικές εξετάσεις τους.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους νέους, τους εμψύχωσε και τους ευλόγησε, ενώ μαζί με το αντίδωρο τους διένειμε γραφίδα ως ευλογία.

ΕΣΠΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων