10/05/2023 10/05/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων  πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 10 Μαίου, ο νέος Διοικητής της ΜΕΡΥΠ, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, Στρατηγός Αντώνιος Θεοδοσιάδης. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη από καρδιάς τον νέο Διοικητή επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του και ευχήθηκε σε αυτόν επιτυχία στην...
10 Μαΐου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2023 - 15:14

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της ΜΕΡΥΠ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της ΜΕΡΥΠ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων  πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 10 Μαίου, ο νέος Διοικητής της ΜΕΡΥΠ, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, Στρατηγός Αντώνιος Θεοδοσιάδης.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη από καρδιάς τον νέο Διοικητή επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του και ευχήθηκε σε αυτόν επιτυχία στην υψηλή αποστολή του, υγεία, ευλογία Θεού και φώτιση.

Τον νέο Διοικήτη συνόδευε ο Διοικητής της ΙV ΤAΞΥΠ, Ταξίαρχος Γεώργιος Ζουμπανιώτης.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων