23/01/2023 23/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων ευλόγησε την βασιλόπιτα του νέου έτους, προς τιμήν των Ιερατικών οικογενειών, μίλησε καταλλήλως προς τους Ιερείς και τα μέλη των οικογενειών τους, εξαίροντας την διακονία τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ένζηλο και ένθεο προσφορά τους για τη σωτηρία των ψυχών. Παραλλήλως ευχαρίστησε τις Πρεσβυτέρες και...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 15:25

Ευλογία βασιλόπιτας ιερατικών οικογενειών της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ευλογία βασιλόπιτας ιερατικών οικογενειών της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων ευλόγησε την βασιλόπιτα του νέου έτους, προς τιμήν των Ιερατικών οικογενειών, μίλησε καταλλήλως προς τους Ιερείς και τα μέλη των οικογενειών τους, εξαίροντας την διακονία τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ένζηλο και ένθεο προσφορά τους για τη σωτηρία των ψυχών.

Παραλλήλως ευχαρίστησε τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά των Ιερέων για την συμπαράστασή τους προς τους Εφημερίους και τους προέτρεψε, ώστε να δίδουν πάντοτε την καλή μαρτυρία.

Την εορτή αυτή πλαισίωσαν και στόλισαν με τα επίκαιρα τραγούδια τους, μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων