11/01/2023 11/01/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, προσκεκλημένος από τις Πρυτανικές Αρχές, παρέστη στην έδρα της Πρυτανείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κατά την τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Πρυτανικής Αρχής. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, μετέφερε τις ευχές των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Θράκης, ευχαρίστησε τις Ακαδημαϊκές Αρχές για το επιτελούμενο έργο του Πανεπι­στημίου και την ποιότητα των...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 10:49

Ευλογία βασιλόπιτας στην Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Διαδώστε:
Ευλογία βασιλόπιτας στην Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, προσκεκλημένος από τις Πρυτανικές Αρχές, παρέστη στην έδρα της Πρυτανείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κατά την τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Πρυτανικής Αρχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, μετέφερε τις ευχές των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Θράκης, ευχαρίστησε τις Ακαδημαϊκές Αρχές για το επιτελούμενο έργο του Πανεπι­στημίου και την ποιότητα των παρεχομένων γνώσεων στους φοιτητές μας, αλλά και για την άψογην συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και ευχήθηκε σε όλους καλή, ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά.

Στην τελετή παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων