18/01/2024 18/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευγενώς προσκληθείς από τις Πρυτανικές Αρχές, παρέστη σήμερα στην έδρα της Πρυτανείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου ευλόγησε την Βασιλόπιτα, με την παρουσία του Πρυτάνεως κ. Φωτίου Μάρη, Αντιπρυτάνεων και Καθηγητών του Δ.Π.Θ.. Μετέφερε τις ευχές των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Θράκης και ευχαρίστησε τις Ακαδημαικές Αρχές για...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 16:26

Ευλογία βασσιλόπιτας στην Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ευλογία βασσιλόπιτας στην Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευγενώς προσκληθείς από τις Πρυτανικές Αρχές, παρέστη σήμερα στην έδρα της Πρυτανείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου ευλόγησε την Βασιλόπιτα, με την παρουσία του Πρυτάνεως κ. Φωτίου Μάρη, Αντιπρυτάνεων και Καθηγητών του Δ.Π.Θ..

Μετέφερε τις ευχές των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Θράκης και ευχαρίστησε τις Ακαδημαικές Αρχές για το ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται, την ποιότητα των παρεχο-μένων γνώσεων προς τους φοιτητές μας, αλλά και για την άψογη συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και ευχήθηκε σε όλους ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων