11/04/2023 11/04/2023 Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τέλεσε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, 11 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας προς ευλογία του Διοικητού, Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, Οπλιτών και πολιτικού προσωπικού και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή Ανάσταση. Ακολούθως, μετέβη στο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων Κομοτηνής «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»...
11 Απριλίου, 2023 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 14:01

Ευχέλαιο από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας στην 21η ΤΘ.Τ και στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων

Διαδώστε:
Ευχέλαιο από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας στην 21η ΤΘ.Τ και στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τέλεσε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, 11 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας προς ευλογία του Διοικητού, Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, Οπλιτών και πολιτικού προσωπικού και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή Ανάσταση.

Ακολούθως, μετέβη στο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων Κομοτηνής «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» του οικισμού Ροδίτη, όπου τέλεσε το Μυστήριον του Ιερού Ευχελαίου προς ευλογία όλων, αγιασμό και ίαση από ψυχικών και σωματικών ασθενειών, ευχαρίστησε την διοίκηση, συνεχάρη τους εργαζομένους για το επιτελούμενο έργο και ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση.

Φωτογραφικό υλικό από το Ιερό Ευχέλαιο στην 21η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων