23/12/2021 23/12/2021 Κατά την Εορτή των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων είθισται να επισκέπτεται το Γενικό Νοσοκομείο της Κομοτηνής όπως επίσης όλα τα Ιδρύματα της περιοχής, ευχόμενος στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό Προσωπικό, καθώς και στους Νοσηλευομένους. Καθ΄ ότι και εφέτος, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών δεν καθίσταται δυνατή αυτή η ποιμαντική δραστηριότητα, γι΄αυτό...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 17:20

Ευχές Μητροπολίτη Μαρωνείας σε ασθενείς και προσωπικό του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ευχές Μητροπολίτη Μαρωνείας σε ασθενείς και προσωπικό του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Κατά την Εορτή των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων είθισται να επισκέπτεται το Γενικό Νοσοκομείο της Κομοτηνής όπως επίσης όλα τα Ιδρύματα της περιοχής, ευχόμενος στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό Προσωπικό, καθώς και στους Νοσηλευομένους.

Καθ΄ ότι και εφέτος, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών δεν καθίσταται δυνατή αυτή η ποιμαντική δραστηριότητα, γι΄αυτό τον λόγο απεστάλησαν σήμερα ευλογίες και ευχές του Σεβασμιωτάτου δι’ αναμνηστικών.

Η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε ευχές στους ασθενείς για ταχεία ανάρρωση, στο δε προσωπικό του Νοσοκομείου και των Ιδρυμάτων, που όλο αυτό το μεγάλο διάστημα της πανδημίας προσφέρουν τα μέγιστα στη φροντίδα των συνανθρώπων μας, θερμές ευχαριστίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων