27/11/2022 27/11/2022 Το σήμα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Μητρόπολης έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ Παντελεήμων. Οι μικροί μαθητές μέτρησαν αντίστροφα και τα φώτα στο δέντρο άναψαν, ενώ ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και σκόρπισε χαρά και χαμόγελα σε όλους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον αύλειο χώρο του...
27 Νοεμβρίου, 2022 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2022 - 12:43

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Βρεφονηπιακών Σταθμών Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Βρεφονηπιακών Σταθμών Μητρόπολης Μαρωνείας

Το σήμα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Μητρόπολης έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ Παντελεήμων. Οι μικροί μαθητές μέτρησαν αντίστροφα και τα φώτα στο δέντρο άναψαν, ενώ ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και σκόρπισε χαρά και χαμόγελα σε όλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον αύλειο χώρο του πρόσφατα ανακαινισμένου και σύγχρονου Βρεφονηπιακού Σταθμού που βρίσκεται πίσω από το Ναό της Του Θεού Σοφίας. Οι άνθρωποι της Μητρόπολης και οι εργαζόμενοι του Σταθμού είχαν ετοιμάσει μια όμορφη γιορτή για μικρές και μικρούς που εκπαιδεύονται αλλά και διασκεδάζουν με ασφάλεια στον Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Τραπέζι με πλούσια εδέσματα είχε στηθεί στον αύλειο χώρο του Ναού, ενώ το δέντρο φωταγωγήθηκε εν όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Λίγο νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης απευθύνθηκε σύντομα στα νήπια. Τους έκανε γνωστό πως το δέντρο φωταγωγείται ανήμερα του Αγίου Στυλιανού, προστάτη των παιδιών και εξήγησε σε όλους πως όπως στολίζουν το δέντρο στο σπίτι τους, έτσι φροντίζουν και στο δεύτερο σπίτι τους, δηλαδή τον Βρεφονηπιακό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων