09/02/2023 09/02/2023 Γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων στον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής, παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης, 9ης Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Στο γεύμα, που παρατέθηκε σε κατάστημα της πόλης, παρέστησαν, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 16:42

Γεύμα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δ. Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας (VIDEO)

Διαδώστε:
Γεύμα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δ. Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας (VIDEO)

Γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων στον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής, παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης, 9ης Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Στο γεύμα, που παρατέθηκε σε κατάστημα της πόλης, παρέστησαν, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τον καθημερινό υπό αντίξοες συνθήκες αγώνα και την προσφορά των εργαζομένων στον ευαίσθητο αυτόν τομέα της καθαριότητας, που συμβάλλει αποφασιστικά στην όμορφη εικόνα της πόλης.

Δείτε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής στον Παρατηρητή της Θράκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων