29/08/2022 30/08/2022 Ανήμερα της Εορτής της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Μαρωνείας. Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα έργα και τις αρετές του Τιμίου Προδρόμου. Την παραμονή της μνήμης της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας...
29 Αυγούστου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 16:08

Για τις αρετές του Τιμίου Προδρόμου μίλησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Για τις αρετές του Τιμίου Προδρόμου μίλησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Ανήμερα της Εορτής της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Μαρωνείας.

Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα έργα και τις αρετές του Τιμίου Προδρόμου.




Την παραμονή της μνήμης της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Ιάσμου. Αμέσως μετά  τελέσθηκε η λιτανεία της Εικόνας .



H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων