24/04/2022 24/04/2022 Το Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως ως εξής: Στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Κομοτηνής, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος του Γεν. Νοσοκομείου Κομοτηνής και στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής. Στη συνέχεια χοροστάτησε στην ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Καθεδρικό...
24 Απριλίου, 2022 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 21:35

Η Ακολουθία της Ανάστασης στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία της Ανάστασης στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Το Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως ως εξής: Στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Κομοτηνής, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος του Γεν. Νοσοκομείου Κομοτηνής και στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής.

Στη συνέχεια χοροστάτησε στην ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, και ανέγνωσε την Πατριαρχική Απόδειξη επί τω Αγίω Πάσχα, της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, μετά το πέρας της οποίας προσέθεσε τις προσωπικές του ευχές.

Ακολούθως, προέστη της Αναστασίμου Θείας Λειτουργίας και ανέγνωσε τον κατηχητικό λόγο του εν Αγίοις πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων