15/04/2023 15/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και ακολούθως του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου (της Αποκαθηλώσεως) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής. Νωρίς το απόγευμα, προεξήρχε της λιτανεύσεως του Επιταφίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής και στο Κατάστημα Κρατήσεως Κομοτηνής. Ακολούθως, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου...
15 Απριλίου, 2023 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 15:23

Η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και ακολούθως του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου (της Αποκαθηλώσεως) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής.

Νωρίς το απόγευμα, προεξήρχε της λιτανεύσεως του Επιταφίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής και στο Κατάστημα Κρατήσεως Κομοτηνής.

Ακολούθως, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου (του Επιταφίου Θρήνου) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της λιτανεύσεως του Επιταφίου στο Ηρώον της πόλης, όπου συγκεντώθηκαν όλοι οι Επιτάφιοι των Ιερών Ναών της πόλεως, παρουσία των Αρχών, λοιπών εκπροσώπων, Φορέων και Συλλόγων.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων