02/07/2022 02/07/2022 Στην περιοχή του Κρυονερίου Προσκυνητών του Νομού Ροδόπης στο όμορφο παραθαλάσσιο τοπίο, όπου βρίσκονται οι νέες εγκαταστάσεις των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων τέλεσε χθες την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της πρώτης Κατασκηνωτικής περιόδου θηλέων και ευχήθηκε καταλλήλως. Στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως δίδεται η...
02 Ιουλίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 17:17

Η Ακολουθία του Αγιασμού στις κατασκηνώσεις της Ι.Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Αγιασμού στις κατασκηνώσεις της Ι.Μητρόπολης Μαρωνείας

Στην περιοχή του Κρυονερίου Προσκυνητών του Νομού Ροδόπης στο όμορφο παραθαλάσσιο τοπίο, όπου βρίσκονται οι νέες εγκαταστάσεις των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων τέλεσε χθες την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της πρώτης Κατασκηνωτικής περιόδου θηλέων και ευχήθηκε καταλλήλως.

Στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας με την νέα γενιά και η προσευχή, η έπαρση της Σημαίας, οι αθλοπαιδιές, το θαλάσσιο μπάνιο, οι συναντήσεις ομάδων, εξασφαλίζουν μια ευχάριστη κοινωνική συμβίωση.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τόνισε την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών και ομαδαρχών που αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων