25/10/2022 25/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, την ακολουθία του αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης. Το κοινωνικό φροντιστήριο αποτελεί προέκταση του επιτελουμένου κοινωνικού έργου και λειτουργεί ως ενισχυτική διδασκαλία για την επιπλέον υποβοήθηση των νέων της Επαρχίας μας...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 10:55

Η ακολουθία του αγιασμού στο κοινωνικό φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η ακολουθία του αγιασμού στο κοινωνικό φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, την ακολουθία του αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης.

Το κοινωνικό φροντιστήριο αποτελεί προέκταση του επιτελουμένου κοινωνικού έργου και λειτουργεί ως ενισχυτική διδασκαλία για την επιπλέον υποβοήθηση των νέων της Επαρχίας μας με σκοπό την επιτυχία τους.

Κατά την χθεσινή προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τα προέτρεψε να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες και επιπλέον, ευχαρίστησε τους προαιρετικώς συμμετέχοντες Καθηγητές, οι οποίοι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους θυσιαστικώς και επ’ ωφελεία των νέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων