15/08/2022 15/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπο­λιτικό Ναό, χθες το απόγευμα. Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος προέστη της Ακολουθίας των Εγκωμίων και της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας...
15 Αυγούστου, 2022 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 12:47

Η εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι. Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι. Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπο­λιτικό Ναό, χθες το απόγευμα.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος προέστη της Ακολουθίας των Εγκωμίων και της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας απηύθυνε λόγο οικοδομής και παρακλήσεως και επικαλέσθηκε προς όλους τις ακοίμητες πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στις Ιερές Ακολουθίες παρέστησαν οι τοπικές Αρχές, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, των Συλλόγων και Φορέων του Νομού και της πόλεως, όπως και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων