15/08/2023 15/08/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε, κατά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου απηύθυνε λόγο οικοδομής και παρακλήσεως. Ο Σεβασμιώτατος επικαλέσθηκε προς όλους τις ακοίμητες πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της Θεομητορικής Εορτής της...
15 Αυγούστου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2023 - 22:03

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε, κατά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου απηύθυνε λόγο οικοδομής και παρακλήσεως.

Ο Σεβασμιώτατος επικαλέσθηκε προς όλους τις ακοίμητες πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε χθες κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπο­λιτικό Ναό.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Ποιμενάρχης  προέστη της Ακολουθίας των Εγκωμίων και της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

Στις Ιερές Ακολουθίες παρέστησαν οι τοπικές Αρχές, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, των Συλλόγων και Φορέων του Νομού και της πόλεως, όπως και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛH

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων