12/06/2022 12/06/2022 Το απόγευμα του Σαββάτου, 11ης Ιουνίου 2022, παραμονή της Εορτής της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Στον λόγο του τόνισε, ότι το Άγιο Πνεύμα, το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, ομοούσιο με τον Πατέρα και τον...
12 Ιουνίου, 2022 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 23:01

Η εορτή της Πεντηκοστής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Η εορτή της Πεντηκοστής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το απόγευμα του Σαββάτου, 11ης Ιουνίου 2022, παραμονή της Εορτής της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Στον λόγο του τόνισε, ότι το Άγιο Πνεύμα, το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό, συμμαρτυρεί, πραγματώνοντας μέσα στις ψυχές μας το όλο ανακαινιστικό του έργο.

Το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, 12ης Ιουνίου 2022, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής και προέστη του Εσπερινού της Γονυκλισίας, ευχόμενος το Άγιον Πνεύμα να ευλογεί, να φωτίζει και να καθοδηγεί την ζωή όλων μας.

Δείτε περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων