11/11/2023 07/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, παραμονή της εορτής των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου, στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) Κομοτηνής. Επίσης ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ιδρυτών, προέδρων, συμβούλων, διευθυντών, μελών του...
11 Νοεμβρίου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 18:19

Η εορτή των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου στο παρεκκλήσι του Γηροκομείου Κομοτηνής

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου στο παρεκκλήσι του Γηροκομείου Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, παραμονή της εορτής των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου, στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) Κομοτηνής.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ιδρυτών, προέδρων, συμβούλων, διευθυντών, μελών του προσωπικού, ευεργετών-δωρητών και τροφίμων του Ιδρύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων