17/12/2022 17/12/2022 Επί τη εορτή των προστατών του Σώματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό, και στη συνεχεία τέλεσε την ακολουθία της Αρτοκλασίας, στο παρεκκλήσιο των Αγίων Τριών Παίδων στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβε­στικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παρόντες ήταν ο Διοικητικός Αρχιπύραρχος...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2022 - 18:13

Η εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Επί τη εορτή των προστατών του Σώματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό, και στη συνεχεία τέλεσε την ακολουθία της Αρτοκλασίας, στο παρεκκλήσιο των Αγίων Τριών Παίδων στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβε­στικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Παρόντες ήταν ο Διοικητικός Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Κούκουρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, δημιουργικό και Χριστοφόρο το νέο έτος.

Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος προέστη της επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με την παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων