25/01/2024 25/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ιερά Αγρυπνία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης 24ης Ιανουαρίου 2024, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος διά του λόγου του εξήρε την μεγάλη προσωπικότητα, την διδαχή και τις αρετές του...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 20:17

Η εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στην Κομοτηνή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ιερά Αγρυπνία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης 24ης Ιανουαρίου 2024, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος διά του λόγου του εξήρε την μεγάλη προσωπικότητα, την διδαχή και τις αρετές του ιερωτάτου Γρηγορίου του Θεολόγου, προτρέποντας τους πιστούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγίου, μένοντας σταθεροί στα ελληνορθόδοξα πιστεύματα και τις παραδόσεις.

Τέλος, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων