27/12/2023 28/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, εορτή του Αγίου Ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, με αφορμή του εορτάζοντος ομώνυμου Ιερού Παρεκκλησίου του ως άνω Ιερού Ναού. Στον λόγο του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον χαρισματικό βίο και το μαρτύριο του...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 0:50

Η εορτή του Αγίου Στεφάνου στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Στεφάνου στην Κομοτηνή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, εορτή του Αγίου Ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, με αφορμή του εορτάζοντος ομώνυμου Ιερού Παρεκκλησίου του ως άνω Ιερού Ναού.

Στον λόγο του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον χαρισματικό βίο και το μαρτύριο του Αγίου Στεφάνου, ενώ, προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτος ευχήθηκε καταλλήλως ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων αλλά δημιουργικό και Χριστοφόρο το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων