08/12/2022 08/12/2022 Την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε στα γραφεία της Περιφεριακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία της Αναπληρώτριας Διευθύντριας Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως κ. Μαριγούλας Κοσμίδου και των εργαζομένων στα γραφεία της Διευθύνσεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη η χρονιά που έρχεται,...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 12:01

Η ευχή του Μητροπολίτη Μαρωνείας σε εκπαιδευτικούς

Διαδώστε:
Η ευχή του Μητροπολίτη Μαρωνείας σε εκπαιδευτικούς

Την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε στα γραφεία της Περιφεριακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία της Αναπληρώτριας Διευθύντριας Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως κ. Μαριγούλας Κοσμίδου και των εργαζομένων στα γραφεία της Διευθύνσεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη η χρονιά που έρχεται, με υγεία και φωτισμό για τους διδάσκοντες και τους διδασκομένους στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Περιφερείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων