16/08/2021 16/08/2021 Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπο­λιτικό Ναό της Κομοτηνής. Την κυριώνυμο ημέρα, την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής και απηύθυνε λόγο...
16 Αυγούστου, 2021 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 16:33

Η Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Κομοτηνής

Διαδώστε:
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Κομοτηνής

Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπο­λιτικό Ναό της Κομοτηνής.

Την κυριώνυμο ημέρα, την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής και απηύθυνε λόγο οικοδομής και παρακλήσεως και επικαλέσθηκε προς όλους τις ακοίμητες πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στις Ιερές Ακολουθίες παρέστησαν οι τοπικές Αρχές, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, των Συλλόγων και Φορέων του Νομού και της πόλεως, όπως και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων